REHA BİLİR'İN 160. ULUSLARARASI JÜRİ ÜYELİĞİ17.04.2024

REHA BİLİR'İN 160. ULUSLARARASI JÜRİ ÜYELİĞİ

Sri Lanka'da Serendib Society of Photographers tarafından düzenlenen Tabrobana Photo Awards 2024 Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nın jüri toplantısı gerçekleştirildi. Tabrobana Photo Awards Uluslararası Fotoğraf Yarışması, dünya çapındaki fotoğrafçıları bir araya getirerek çeşitli kategorilerde yaratıcı ve etkileyici fotoğrafları sergileme fırsatı sunuyor.

Yarışmaya 4 kategoridetoplam  2254 fotoğraf katıldı. Renkli serbest, Monokrom serbest, Doğa ve Gezi fotoğrafı olmak üzere 4 ayrı kategoriye gönderilen 2254 fotoğrafın seçiciliğini Sri Lanka’dan Ashane Marasinghe, Bangladeş’ten Syed Kamal ve Türkiye’den Reha Bilir yaptılar. Reha Bilir bu yarışma ile uluslararası fotoğraf yarışmalarında 160. jüri üyeliğini tamamlamış olmanın gururunu yaşadı.

Jüri üyeleri, binlerce başvuru arasından en iyileri seçmek için titiz bir değerlendirme sürecinden geçti. Reha Bilir, uluslararası fotoğraf sahnesindeki uzun yıllara dayanan deneyimiyle, yarışmanın başarılı ve çeşitli bir seçki oluşturulmasına katkıda bulundu.